Gratis Aanmelden

Afspraakje met mooie dame

AnneUp (44)

Weduwe op zoek naar nieuwe relatie Jij bent ook op zoek naar een relatie? Het lijkt me erg leuk om samen iets moois op te bouwen als we elkaar kunnen vertrouwen. Leeftijd vind ik niet het belangrijkst, het gaat erom dat je lief bent.

Maak contact met haar
  1. Naam: AnneUp
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Meerstad
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 180-189 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met mooie dame AnneUp van 44 uit Meerstad, Groningen
Pijpgraag (30)
★★★★☆
Mooie man gezocht die de hoofdrol wil spelen. x
Naaien met lekkere dame
mijnfantasie (31)
★★★★★
Geile hengst gezocht die mij kapot neukt terwijl mij vriend Wie kan goed knopen leggen? Mijn vriend moet strak vastgebonden worden!! Als stelletje zijn we opzoek naar een geile beer die met geen grenzen mij klaar laat komen. Wil jij me neuken en likken nadat je hem heb vast geketend? Touw, kettingen en handboeien zijn aanwezig!
Dating met lekkere dame
MaggieJane (33)
★★★★★
Lekker gek doen is wel ons ding ja :) Alles is al zo netjes en geregeld, helemaal hier in NL. Mijn partner en ik willen wat meer kinky en gaan dan als het even kan op avontuur met jou bijvoorbeeld. Met hem mag je alles doen ook. Ook behandeld worden als cuckold vind hij fijn. Ben jij ook dol op avontuur? Aarzel niet en ga met ons mee!
Sex met geile dame
LailaL (35)
★★★★☆
Zal ik jou eens mijn kunsten tonen? Ik kan je heel goed verleiden. Ik ga je laten genieten en je zal me smeken om niet op te houden. Nieuwsgierig?
Sex met lekkere dame
Fantasie2u (36)
★★★★☆
Gaan wij iets doen met die verlangens? Een meid vol fantasie en verlangens maar die ook een tikkeltje verlegen is om daar wat mee te doen. Een leuke en aardige vent leren kennen is mijn doel en samen wat met die mooie verlangens doen!
Afspreken met sexy dame
maja1971 (47)
★★★★☆
Help jij ons in deze situatie? Wij, mijn man en ik, zijn op zoek naar een man zonder plankenkoorts. Mijn man is wat ouder met de bijkomende probleempjes; hij vind het zeer geil als hij kan kijken, terwijl ik bezig ben. Win/win, ik kom aan mijn trekken en hij op zijn manier. Evt met (video-foto-opnamen, maar is geen must, discretie gegarandeerd. Hygiene is een must! Wij kunnen ontvangen. Ook mogelijk in aparte kamers als jij je daar makkelijker bij voelt. Hij kijkt dan via een andere manier. Wij zijn geen rare, vreemde mensen. Wie helpt ons om onze behoeftes te vervullen?? Altijd 100%safe en discreet
Neuken met eenzame gilf
Annigje
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man die goed met de hamer overweg kan en die een reparatie uit kan voeren voor mij. Ik kan helaas niet anders betalen dan in natura met mijn lijf.
Timmerklus (Klus van 2 uur)
Marijke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een muur die geschilderd moet worden en ik heb daar gewoon geen zin in. En ook geen geld voor een echte schilder. Wil iemand het voor me doen in ruil voor een blowjob?
Muur schilderen (Klus van 1 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates